Miranda Fischer

Wat wij doen

Onze leveranciers

Contact

Persoonlijk Woonplan

Op het moment dat je toe bent aan veranderingen in je bestaande interieur of je hebt een nieuwe woning gekocht, komt er veel op je af. Welke kleuren wil je gaan gebruiken in je interieur, wil je de muren gaan sausen of behangen of een combinatie daar van? Welke interieurstoffen combineren er mooi bij en hoe gaan we de meubelen neer zetten? Verlichting, wat komt er op de vloer te liggen? Allemaal bepalende zaken om een harmonieus en persoonlijk interieur te creëren.
Het ”Persoonlijk Woonplan” zorgt er voor dat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe interieur met een overzichtelijk stappenplan zodat u direct aan de slag kan.

In een kennismakingsgesprek bespreken we samen uw woonwensen. Wat is uw gezinssamenstelling, welke stijl, kleuren en materialen spreken u aan, welke items uit uw bestaande interieur wilt u behouden en welke mogen er vervangen worden.  Vervolgens ga ik voor u aan de slag met het maken van uw “Persoonlijk Woonplan”.

Het “Persoonlijk Woonplan” bestaat uit;

  • Indelingsschets
  • kleurplan
  • materiaal gebruik
  • verlichtingsplan

In een vervolg afspraak lopen we samen het “Persoonlijk Woonplan” door.  Samen kijken we welke stappen er genomen moeten worden om er voor te zorgen dat uw huis uw thuis gaat worden.Miranda FischerWat wij doenOnze leveranciersContact