Miranda Fischer

Wat wij doen

Onze leveranciers

Contact

Workshops

Workshops Fischer InterieurstylingHeb je een nieuw huis, of ben je toe aan verandering van je bestaande interieur? Heb je zin in een leuke creatieve middag of avond? Tijdens deze workshop ontwikkel je je eigen “Persoonlijk Woonplan”!

We vertellen over kleuren, materialen, verlichting en geven persoonlijk advies. Je gaat aan de slag met stoffen, verf, behang, sfeerfoto’s om je eigen “Persoonlijk Woonplan” te ontwikkelen. Om je goed te kunnen adviseren bij al jou persoonlijke kleur & styling vragen is het de mogelijk om foto’s, plattegronden, tekeningen van je interieur mee te brengen.

Aan het eind van de workshop heb je je eigen “Persoonlijk Woonplan”. Een naslagwerk vol inspiratie dat je zal helpen bij het inrichten of veranderen van je woning!

Workshops worden gehouden in Arnhem of in overleg op locatie. Duur van de workshop +/- 3uur.

Kosten voor het volgen van workshop bedragen € 65.00 inclusief alle materialen en uiteraard koffie & thee met wat lekkers, hapjes en drankjes. Uiteraard is het ook mogelijk om de workshop te beginnen met een lunch of high tea. Deze worden dan verzorgt door een traiteur. Kosten hiervan in overleg.

Data Workshops;
00&00 april
Aanvang workshop 19.30 - 22.30
De Workshops worden gegeven in Arnhem.
Voor het reserveren van een workshop kunt u telefonisch of per mail contact opnemen.Miranda FischerWat wij doenOnze leveranciersContact