Miranda Fischer

Wat wij doen

Onze leveranciers

Contact

Wat wij doen

De liefde voor het creëren van mooie interieurs passend bij de bewoners en de woning  is waar het allemaal om draait bij Fischer Interieurstyling. Wat is er lekkerder dan thuiskomen in je eigen huis, je eigen plek om te ontspannen, te genieten, te leven……Balans in je leven begint thuis, en een “goed bij jou passend” interieur draagt daar mede aan bij.

Op het moment dat je besluit om je interieur te verandering of je hebt een nieuwe woning  komen er veel dingen op je af. Het inrichten van een woning is niet iets wat je dagelijks doet,  dus een Persoonlijk Woonplan kan hierbij zeer goed van pas komen. Uiteraard is het ook mogelijk om een advies te krijgen voor een enkel vertrek, een kleuradvies of een lichtplan.  Verder hebben wij een hele uitgebreide collectie van toon aangevende merken van onder andere  interieurstoffen, behang, kalk & krijtverven, karpetten, raamdecoraties, shutters, en bieden wij de mogelijkheid om samen met ons naar de showrooms te gaan van vele prachtige merken op het gebied van onder andere meubelen en verlichting.

Echter gaat onze service nog veel verder! Wij helpen  niet alleen met het interieurontwerp, we kunnen ook de uitvoering van A tot Z voor  verzorgen! Door de jaren heen hebben wij een heel aantal vakmensen om ons heen verzamelt, van interieurbouwers, schilders, aannemer,behangers, meubel en woningstoffeerders tot hoveniers. Op deze manier kunnen wij  projecten van begin tot het eind begeleiden.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.Miranda FischerWat wij doenOnze leveranciersContact